torsdag 10 november 2011

Att steka på eget fett!!!


Ja som det var inte sagt så har jag varit och kört ett tungt bröst pass!


Gick skit bra som vanligt, körde bara massa ryggövningar och inga bröst övningar alls!


Efter ett bra pass måste man ha bra mat, det har jag inte heller sagt förut.





Då åkte jag för 10e gånger till affären för att köpa rapsolja att steka på. 


Självklart som vanligt dårå man köper allt annat man inte behöver och ingen olja! Vilken pungkula asså!!


Ja så hur man ska steka köttet???


Istället för att slå sönder köttet blå så fick jag lägga ner tid upp på annat!


Jag tänkte liksom när jag ändå varit sjuk en hel vecka och bara frossat massa skräpmat och blivit grisfet runt magen så fick jag passa på att göra egen fettsugning!


Asså det är vidrigt när man tänker efter hur man bara legat i sängen som en äckel latmask och frossat i sig massvis med glass, godis och chips.


Man bara låg och åt ihjäl sig som en riktig nolla, FUCK YOU!!!  .eller FUCK ME!!! menade jag….


Hur som helst jag passade då på att suga lite fett.


Tur man hade några sprutor som jag brukar använda när jag mäter upp cc volum i förbränningsrummen på motortoppar för att kalkurera ut kompressionsförhållande. Det gör man då med karamelvatten, plexiglas skiva och en spruta.





Ja då var det bara att ta och suga lite fett!




det kom inte mycket men borde räcka tycker man…


Så sprutar man det direkt på förbannade stekpannan


Sen fram med benfria fläsk kotletter!

Som sagt hade inte tid att slå dom blåa….sög fett asså




Stek på max värme och glöm inte förbannade kryddor!

Örtsalt, peppar, chili och basilika

Sen lägger man upp köttet på en tallrik om ni inte kunnat fatta det själva!

Lägg köttet på varann så att det suger in sig köttsaft och blir mycket mer mört!

Så vad gör man under tiden köttet saftas??? Ingenting FUCK YOU!

Nää men ok man tar fram lite grönsaker och skär dom med kniven.

2 tomater, 1 avokado och några klyftor vitlök. 

Eftersom man väljer att äta kolhydratsnål mat så skadar inte med lite vitlök för att stärke imunförvaret en aning då det sjunker när man inte äter så mycket kollisar…


Sen lägger man upp grönsakena på samma tallrik om man vill och får plats. Oroa er inte man kan göra så!


Färdigt och klart!!!

Bara att börja tugga!! 



Efterrätt??? Ja visst…behöver jag ens säga det??

BLÅBÄR och Grape









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar